vreau sa imi spuneti c are fetita mea

crystyna in 16 Mar 2015 11:25 Categorie Boli infectioase

Buna ziua am o fetita de 2 ani si jumatate.mi-a facut temperatura 40 cu 5.iam facut impachetari si iam bagat s supozitor s degeaba.am fost la urgenta si iau facut analizele.WBC are 19.88 val normal 4.00-10.00 LYM# 4.18 val vormal 1.0-6.0 MYD# 2.80 VAL NORMAL 0.1-1.0 NEUT#12.90 VAL NORMAL 1.8-8.0 LYM%21.06 VAL NORMAL 30.0-60.0 MID% 14.08 VAL NORMAL 2.0-12.0 NEUT% 64.86 VAL NORMAL 35.0-65.0 RBC 4.32 VAL NORMAL 4.2-5.0 HGB 11.0 VAL NORMAL 11.0-14.0 MCHC 33.38 VAL NORMAL 31.0-35.0 MCH 25.49 VAL NORMAL 26.0-34.0 MCV 76.37 VAL NORMAL 80.0 -100.0 RDW-CV 17.52 VAL NORMAL 10.0-20.0 RDW-SD 47.20 VAL NORMAL 34.0-56.0 HCT 32.96 VAL NORMAL 33.0-42.0 PLT 429 VAL NORMAL 150-450, MPV 12.04 VAL NORMAL 6.0-12.5 PDW 14.43 VAL NORMAL 9.0-18.0 P-LCR 26.46 VAL NORMAL 12.5- 44.5 PCT 0.52 VAL NORMAL 0.1-0.5 VA ROG DIN SUFLET SA IMI SPUNETI CE ARE CA MIE DIN SPITAL NU MIA ZIS NIMIC DECAT MI-AU DAT SA AI FAC INJECTABIL AMPICILINA.

1 răspuns

- 16 Mar 2015 21:28

Buna ziua,
Conform investigatiilor in organism este prezenta o infectie bacteriana (otita, bronsiolita, amigdalita). Din pacate fara un consult al copilului nu am cum sa va spun exact ce anume are, aceste intrebari trebuia sa le adresati medicilor care v-au consultat copilul. Avand in vedere cat de mare a fost febra poate fi de vina o amigadalita acuta cu streptococul beta hemolitic de grup B. Insa ar fi trebuit sa fi avut si un rezultat la exsudatul faringian.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde