Vessel Due reactii adverse

constantiniulia11 in 8 Iul 2014 15:38 Categorie Infarct

Buna ziua,
As dori va rog frumos daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema.Mama mea in varsta de 62 de ani cu ulcer varicos, 2 accidente vasculare ( acum fizic este ok ) si insulin dependent.
Pana acum o luna si jumatate lua detralex pt circulatie;deoarece ulcerul( are de 6 ani) nu arata bine am fost la doctor si I-a prescris VESSEL DUE.Nu stiu daca este o coincidenta dar de cand a inceput sa I-a acest medicament mi-a spus ca are ameteli si nu are stabilitate( o luan si jumatate a luat si a cum am intrerupta zis ca se simte un pic mai bine dar nu este complet refacuta.Pana sa I-a acest medicaments e simtea ff bine si nu avea nici o problema.Va rog s aimi spuneti ce as putea sa fac.Cu stima.Multumesc frumos

3 răspunsuri

- 8 Iul 2014 15:59

Tind sa cred ca este o coincidenta. Acest medicament, reduce vascozitatea sangelui (il subtiaza) si lupta impotriva formarii trombilor de sange atat la nivel arterial cat si venos. Efectele adverse sunt legate de tulburarile gastro-intestinale: greata, varsaturi, epigastralgii - durere in capul pieptului. Trebuie sa consultati medicul pentru a stabili cauza exacta a ametelii.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde