Dureri in piept si de mana

Kylie in 11 Sep 2015 8:32 Categorie Diverse

Buna ziua!
Am 16 ani si am o problema cu durerile de mana si in piept.
Durerile au inceput de anul trecut, pe la sfarsitul primaverii. Apoi am avut aceleasi dureri in toamna. Anul acesta s-a intamplat la fel.
Am facut analize deoarece credeam ca am probleme cu inima, dar toate analizele au iesit bine.
Sunt foarte neplacute aceste dureri, mai ales la mana, mana stanga. Ma doare de la umar pana la incheietura. Durerea din piept este de fapt o durere undeva intre sanul drept si cel stang, mai mult spre cel stang, dar nu ma doare mereu in acelasi loc. Anul trecut au tinut cateva zile durerile acestea. De asemenea ma doare si spatele, umerii. Este posibil sa am meteosensibilitate?

7 răspunsuri

- 11 Sep 2015 8:44

Inteleg ca ai fost la medicul de familie care ti -a facut analize de sange si investigatii pentru inima .
E corecta presupunerea ?
Ce investigatii ?
Nu ai primit tratament deorece analizele si investigatiile au fost normale .
Ai fost si la un specialist cardiolog sa se uite peste ele ?
Parinti ce spun de durerile tale ?
Ai observat ca durerile apar sau se intensifica la schimbarea vremi ?
Poti sa dai citeva detalii ?

- 11 Sep 2015 8:58

Nu am fost la medicul de familie. Parintii m-au dus la un cabinet privat si acolo mi-au facut ekg si ecoraf la inima, tiroida si tot ce mai era necesar. Medicul respectiv mi-a dat niste calciu si vitamine si a spus ca datorita cresterii apar durerile. Asta se intampla anul trecut. Acum au aparut din nou durerile si am fost acum vreo 2 saptamani si mi-a dat din nou vitamine si mi-a mai facut un ekg si analize la sange care au iesit bine. Durerile apar la schimbarea vremii, nu se intensifica, durerile din piept apar si dispar imediat, adica nu este o durere continua. Acum ma doare foarte tare si spatele. Ma doare si mana

- 11 Sep 2015 10:22

Asadar atit in 2014 cit si in 2015 ai fost la acelasi cardiolog .
Investigatiile facute au infirmat o cauza cardiaca a durerilor si medicul cardiolog a recomandat un tratament cu calciu si vitamine .
Aparitia durerilor la schimbarile de vreme , durata lor scurta ( cateva secunde ?) , si disparitia lor spontana , pot fi considerate asa cum s -a considerat initial , datorita cresterii .
Apropo , cam cit ai crescut in aceasta perioada ? Peste media fetelor din clasa ta ?
Pe vremea mea ( de mult , de mult de tot , ne aliniau la sport in ordinea inaltimi si vedeam cum stam an de an . Nu stiu daca acum mai e asa ) .
Daca aceste dureri te ingrijoreaza de ce nu vorbesti cu parinti si sa mergeti la un pediatru ( este domeniul lui de competenta ) ?
Ce parere ai ?

- 11 Sep 2015 10:32

Nu mi se pare ca am crescut, adica am 1,62-63. Am luat vitaminele doar cateva zile si apoi am renuntat la ele. Am vorbit cu parintii, le-am spus de dimineata ca ma doare din nou si au spus sa nu imi fac griji pentru ca am facut toate analizele si nu am nimic. M-a durut putin de dimineata, aseara m-a durut mai rau mana si acum ma doare spatele. Nu stiu ce sa zic, credeti ca ar trebui sa merg si la pediatru? 

- 11 Sep 2015 11:26

Faptul ca analizele au iesit bine e imbucurator .
Daca nu ai crescut mai mult decit colegele tale si durerile continua , poate e bine sa mai ai o opinie .
 
 

- 11 Sep 2015 15:26

Poate ar fi mai bine. Dar nu ma doare mereu in acelasi loc si durerea nu e mereu la fel, ma doare in locuri diferite si uneori sunt niste intepaturi, alte ori niste dureri ca cele de spate, dar niciodata continue(ma refer la durerile din jurul sanului) M-am gandit ca ar putea fi de la cresterea sanilor, am observat ca unul este mai mare, cel in jurul caruia ma doare. Ar putea fi si de aici?

- 11 Sep 2015 15:45

Repet , cred ca cel mai bine ai merge insotita de unul din parinti sa discuti cu un pediatru daca sunt incertitudini . 
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde