Cauzele uveitei

Nemo in 8 Mai 2015 16:31 Categorie Oftalmologie

Buna ziua! Am fost la mai multi medici oftalmologi insa nu am reusit sa primesc un raspuns concret,deci nu cunosc exact situatia in care ma aflu.Cert este ca am o problema la ochiul drept,mi s-a spus ca se cheama "Sechele uveita",personal nu ma afecteaza cu nimic(inafara de faptul ca am vederea umpic mai slaba,DOAR cand ma uit drept,daca ma uit in sus,fortand umpic,vad perfect).
Mi s-a spus sa fac investigatii si am facut,toate analizele,tot, au iesit ok.Am fost la un alt doctor care mi-a dat Tobradex si nu mai stiu ce anti inflamator,dupa care m-am dus din nou la dansul la control si mi-a spus ca mi-au disparut.Dupa cateva luni m-am dus din nou,spunandu-mi ca mi-au aparut iara.
Tin se precizez ca niciodata (din cat tin eu minte) si in mod sigur in ultimi 3-4 ani nu am avut vreo problema la ochiul respectiv,sa ma doara,sa nu vad,sa mi se umfle,roseasca sau mai stiu eu ce.
Daca m-ati putea lamuri in legatura cu ceea ce am v-as fi profund recunoscator iar daca mi-ati putea si spune daca boala asta este doar "sechele" sau " cronica" si cum as putea sa o tratez.Va multumesc!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde