Ureteroscopia influenteaza viata se*uala?

ddd in 21 Iul 2014 11:54 Categorie Boli renale

Buna ziua!
Intrebarea mea este: pot avea o viata se*uala normala in urma unei interventii de ureteroscopie si instalarea unui stent de tip JJ ?
Sau pe perioada de 1 luna de zile indicata de medicul curant ca trebuie sa port acel stent, viata se*uala este restrictionata?
Va multumesc!

3 răspunsuri

- 21 Iul 2014 12:02

In principiu montarea unui stent de tip JJ nu ar trebui sa afecteze viata sexuala, insa cel mai bine ar fi sa obtineti si acordul medicului care urmeaza sa va monteze stentul.

- 21 Iul 2014 12:09

Stentul a fost deja montat in urma interventiei si temerea mea este ca nu cumva sa se deterioreze sau sa se disloce din locul in care a fost pozitionat in timpul actului sexual.
 

- 21 Iul 2014 12:59

Aveti aici o poza cu localizarea stentului http://patients.uroweb.org/fileadmin/eau_images/images_full/JJ-stent-PNL.jpg. Acest tip de stent comunica intre bazinetul rinichiului si vezica urinara si nu are absolut nicio legatura cu penisul si implicit cu folosirea lui in timpul actului sexual. Daca stentul este plasat corect atunci acesta nu ar trebui sa isi modifice pozitia in conditiile activitatilor zilnice obisnuite.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde