Unghie desprinsa

andre_150 in 4 Sep 2015 2:43

Buna,in 2 septembrie am fugit rapid sa ies afara iar cand am deschis usa m-am lovit la unghia de la piciorul stâng (al 2-le-a de lângă cel mai mic) .S-a întâmplat in felul următor am deschis usa iar colțul de jos a ușii a ajuns sub unghia mea smulgando din carne,se vede cu ochiul liber ca este ridicată ,dar nu exagerat..iar in partea de jos a unghiei mi-a ieșit un colț ,poate cum a fost ridicată si in același timp împinsă in spate a ieșit un pic de colț..in fiecare zi imi pun Rivanol de vreo 5 ori,unghia o las sa respire nu pun nimic pe ea.dar ce fac sa imi treacă mai repede?Inca puțin si începe scoala si mi-e frica ca abia o sa Pășesc in ghete..abia Pășesc acuma Desculță apăi atunci..Rivanolul grăbește vindecarea ,ce sa fac? Culoarea unghii e roșie dar nu foarte închisă si nu toată unghia e asa!!Doar partea de sus e mai mult pt ca acolo a apucat mai bine usa sa desprindă!Va multumesc si astept sfatul D-voastră!

5 răspunsuri

- 4 Sep 2015 10:07

Ati facut bine ca ati pus rivanol . Poate daca alternati cu apa oxigenata n -ar fi rau . Seara , cind dormiti lasati - o descoperita . In timpul zilei ar fi bine sa o protejati cu nu mic bandaj.
Din pacate nu se poate grabi evolutia , unghia creste greu . E bine sa purtati numai incaltari comode sau cu un nr mai mare .
In cazul in care degetul se inroseste , doare si  " pulseaza " e necesar sa va prezentati la consult la medicul de familie .

- 4 Sep 2015 11:30

Sa pun un mic bandaj in timpul zilei?? Eu am crezut ca daca nu pun nimica si i-l las asa sa fie aerisiit ii mult mai  bine ,oricum  de vreo 5 ori pe zi pun Rivanol la unghie ,o sa încerc si cu apa oxigenată !!!Va multumesc tare mult  Dr.Adrian Nicolau :)

- 4 Sep 2015 12:02

Imi mai puteți spune va rog frumos ce sa evit ca sa nu înrăutățesc starea unghii..

- 4 Sep 2015 12:16

Haideti sa punem de doua ori rivanol si de doua ori apa oxigenata , sau mergem doar pe rivanol in continuare , nu e nici o problema .
Trebuie evitata orice lovitura  si cum spuneati si dv incaltaminte care sa nu fie comoda .
Sa speram , ca ce a fost mai rau a trecut .

- 4 Sep 2015 12:24

Bine va multumesc mult pentru tot!O zi buna ☺️

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde