tumorare in gat

Aura in 17 Iun 2014 23:33 Categorie Cancer

Unchiul meu a fost la doctor din cauza unor ganglioni care ii are pe gat mai exact unul in partea stanga si unul la ceafa si ia mai gasit o bucata de carne crescuta in gat doctorul ia spus ca trebuie neaparat operat spunetimi ce poate fi datimi mai multe detalii pt ca doctorul respectiv nu a stiut sa ne spuna mai mult de atat parca era pe alta lume astept raspuns urgent!

5 răspunsuri

- 17 Iun 2014 23:42

Probabil ca este vorba de o tumora maligna (cancer) avand in vedere prezenta ganglionilor limfatici localizati la nivelul gatului.  Tumora poate fi la nivelul laringelui mai ales daca este fumator sau la nivelul esofagului daca a avut simptome de arsura la nivelul pieptului. Ce specialitate avea medicul care l-a vazut, cumva ORL?

- 17 Iun 2014 23:46

da orl, si ia mai spus ca acea carne crescuta este aproape de coarda vocala si ca o sa ii afecteze vortbirea asta inseamna ca dupa operatie va avea nevoie de logoped?
 
 

- 17 Iun 2014 23:48

ati putea sa-mi recomandati un doctor la care sa merg?

- 18 Iun 2014 0:10

Este posibil ca inainte de operatie sa va recomande medicul radioterapie sa chimioterapie. Daca tumora a prins una din corzile vocale atunci fie va vorbi ragusit fie este posibil sa ramana fara voce depinde de dimensiunea tumorii si interventia chirurgicala.

- 18 Iun 2014 0:27

Daca sunteti din Bucuresti mergeti la Spitalul ORL Dr D. Hociota sunt medici foarte buni acolo. (Dr Budu Vlad - sef sectie microchirugie Orl sau Dumitru Ilie - sef sectie chirurgie oncologica)

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde