Tiuit ureche

Pag11 in 22 Sep 2015 13:54 Categorie ORL

Buna ziua! Am 26 de ani, iar in urma cu o luna am facut un RMN din cauza ca unui tiuit continuu in ureche si o "vajaiala a capului", la cererea orelistului, iar dupa efectuarea acestuia mi s-a gasit 2 chisturi pe creier. Din fericire, medicii mi-au spus ca s-ar putea sa ma fi nascut cu acestea si ele nu-mi afecteaza in niciun fel sanatatea. Medicul orelist mi-a spus ca as avea o ciuperca si am urmat tratamentul prescris de acesta, dar tiuitul continua si continua pana in prezent. Intre timp am mai consultat un medic orelist, care a exclus o posibila infectie. Tin sa precizez ca de cateva luni frecventez cabinetul stomatologic pentru diferite probleme si o infectie la 2-3 masele. Dupa rezolvarea acestora, mi-am facut radiografie si la dinti si la scurt timp, si la sinusuri, insa e totul curat. Nu imi explic cauza acestui tiuit continuu care nu dispare in niciun fel. Dimineata ma trezesc si cu o usoara ameteala si o "presiune" usoara la nivelul capului. Nu stiu ce sa fac, unde ar trebui sa merg sa-mi rezolv aceasta problema care ma impiedica sa ma concentrez si sa-mi desfasor normal activitatile zilnice. Va rog sa-mi dati un sfat. Multumesc anticipat!

1 răspuns

- 23 Sep 2015 9:18

Scuze ptr. intirzierea raspunsului , am avut probleme personale .
Asadar ati fost investigat serios si consultat  serios de specialisti :  ORL isti , neurolog , imagist , stomatolog .
Ati rezolvat  ce se considera ca ar putea genera un asemnea simptom .
In final ati rezolvat probleme organice , ati aflat ca aveati 2 chisturi in cap cu aceasta ocazie , subscriu la parerea colegilor fara sa vad rezultatul .
Problema nu a disparut . Ce e de facut ? Deorece " va impiedica sa va concentrati , sa va desfasurati normal activitatea zilnica ".
Eu as pune altfel problema : oare faptul ca ma concentrez prea mult si sunt cocosat de problemele zilnice nu mi -a provocat tinnitus ?
Este ciudata intrebarea si daca ma gasiti ridicol , ca "altele " de pe acest site ( ati fi primul de acelasi sex ) nu e nici o suparare . Cind depasesti o granita normala si un drum batatorit , la ce sa te astepti , la aplauze ?
Poate nu o sa va fie de ajutor ,  dar sunt situri serioase :
https://www.ata.org/ = American Tinnitus Association
http://www.tinnitus.org.uk/ = BTA
" and last but not least "
http://www.deutsche-tinnitus-stiftung-charite.de/en/partners/links/ = DEUTSCHE TINNITUS STIFTUNG

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde