tibie si peroneu

sebastian pircalabu in 16 Iun 2014 20:44 Categorie Ortopedie

buna ziua , in urma cu 2 luni jumatate am suferit o fractura de tibie si peroneu cu deplasare . dupa 3 zile am fost operat , osteosinteza centromedulara de tibie cu tija de titan , dar dupa operatie partea de jos a tibiei a ramas deplasata in fata . dupa o luna jumatate suruburile de la genunchi au fost scoase in asa fel incat tibia sa se preseze si am primit acordul medicului sa calc pe picior . uneori am impreia ca se misca usor la locul fracturii . este normal dupa atata timp ? multumesc

1 răspuns

- 16 Iun 2014 21:31

Din pacate informatiile pe care mi le-ati furnizat Dvs nu sunt suficiente pentru a va putea da un raspuns intrebarii. Am nevoie de detaliile legate de tipul fracturii, localizarea exacta, prezenta cominutiei, calitatea osoasa, apoi descrierea interventiei chirugicale si evolutia post-operatorie.
Pentru orice problema aveti post-operator si in perioada de recuperare trebuie sa va adresati medicului care v-a operat pentru ca acest medic va cunoaste cazul in totalitate (diagnosticul complet al fracturii, ce anume a presupus interventia chirugicala, evolutia spre vindecare) fiind singurul in masura sa va raspunda la nelamuririle pe care le aveti.
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde