Sunt normale reactiile organismului dupa dezvirginare?

vlad4fifa in 13 Apr 2015 0:12 Categorie Viata sexuala

Buna seara, am sa va povestesc exact totul cum s-a intamplat. Eu sunt masculul din aceasta relatie. Deci, la mine acasa s-a intamplat, din curiozitatea ei, cateva penetrari, neprotejat, dupa ce i-am facut oral si am avut si un preludiu lung. Apoi, am fost la ea, de data asta protejat, am facut mai "calumea", tot cu oral de fiecare parte si prelidiu lung. Bineinteles, nu am eja**lat niciodata. Ea acuza acum dureri mai jos de burta, cam in zona braului, pe laterale in special, i-am facut si masaj, iar acum, peste cateva ore, imi spune ca abia mai poate merge si o dor toate(inclusiv capul). Va rog frumos sa-mi spuneti daca este normal. Va multumesc anticipat !

2 răspunsuri

- 13 Apr 2015 11:48

Simptomele pe care le prezinta nu sunt obisnuite sau normale in contextul unei dezvirginari. Ar fi indicat sa consulte un medic ginecolog pentru  stabili exact cauza acestor dureri si pentru un tratament corespunzator.

- 13 Apr 2015 12:32

De asemenea, nu este pericol de sarcina ? Cum pot afla fara acest consult la ginecolog ? Nu doreste sa mearga acolo, de asta intreb 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde