Sunt nebuna? Ajutor.

andreeapop in 28 Mar 2015 20:17 Categorie Depresia

Buna ziua! Am 17 ani si in urma cu aproximativ 5 ani am fost diagnosticata cu encefalita virala. Imi amintesc ca eram o fata aproximativ normala. Dupa ce am iesit din spital imi amintesc ca am avut o perioada in care eram mereu suparata, uneori noaptea,inainte sa adorm imi imaginam lucruri si plangeam,dupa care aveam atacuri de panica. Dupa aceaa am avut o depresie de care nu am scapat nici in ziua de azi. Nu stiu cand am intrat in depresie si nici de ce. De vreo 1-2 ani am inceput sa observ mari probleme de concentrare, nu mai pot socializa corespunzator, probleme de comportament, dorm foarte mult , oboseala continua (chiar dupa ce dorm foarte mult), anxietate, uneori mici halucinatii, anxietate,uneori vad in ceata, ma simt ca o persoana in varsta deoarece mereu ma doare cate ceva, uit mereu lucruri si nu imi mai amintesc aproape nimic din ce am trait pana acum (decat foarte vag), imi e foarte greu sa ma concentrez la orice (aproape imposibil), uneori ma uit fix minute in sir si nu ma gandesc la nimic, am tulburari frecvente de personalitate,indiferenta e mereu prezenta si mananc foarte mult, ma izolez in casa, plang foarte repede si aproape mereu tremur. Cateodata am impresia ca sunt bolnava psihic si ca asa o sa raman mereu.. Va rog sa imi spuneti cam ce as putea avea si ce ar trebui sa fac? Mentionez ca dupa iesirea din spital nu mi-am luat toate medicamentele si am trecut si trec printr-o trauma pe care nu pot sa o elimin inca din viata mea. Va multumesc !

1 răspuns

- 28 Mar 2015 23:55

Buna ziua,
Ce anume v-a determinat sa nu urmati tratamentul recomandat de medici la externare? Acest tratament avea scopul sa va ajute sa va recuperati dupa o boala destul de grava cu care a-a confruntat organismul.
Ati consultat un medic specialist psihiatru pentru psihoterapie si tratament corespunzator al problemelor cu care confruntati?

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde