Sarcina sau infectie

madd25 in 6 Sep 2015 17:08 Categorie Viata sexuala

Buna ziua, acum 2 saptamani mi-am inceput viata se*uala, in tot timpul asta am avut usturimi in timp si dupa urinare, plus dureri de ovare si intre acestea , cum ar venii la vezica. Mentionez ca am avut contact se*ual neprotejat , nu a eja**lat inauntru , si eram in a 2 -a zi dupa terminarea ciclului, acesta este neregulat. Nu stiu ce sa fac, mi-e foarte frica, am doar 18 ani. Si nu gasesc explicatie durerilor, acum pe 14 ar trebuii sa-mi vina problemele, am auzit ca acestea pot venii mai tarziu sau mai devreme dupa inceperea vietii se*uale. Sper ca ma veti ajuta cu un sfat, multumesc.

2 răspunsuri

- 6 Sep 2015 22:09

Nu ai nici infectie si nu esti nici insarcinata...asta e normal pentru ca ti-ai inceput viata sexuala

- 8 Sep 2015 8:35

Este posibil sa fie  "cistita din luna de miere " ?  Aceasta e relativ banala si raspunde bine la tratament .
In afara de acesta supozitie e de retinut ca contactul sexual neprotejat are doua riscuri  : sarcina si boli cu transmitere sexuala ( partenerul/a poate fi asimptomatic/ a ) si de buna credinta si tot exista risc . Faptul ca nu a ejaculat nu e nici o garantie , deorece mici cantitati de sperma pot fi  pe uretra  fara ca partenerul sa simta acesta .
Reguli ca : in ziua X nu sunt riscuri ptr sarcina si in ziua Y da , sunt simple supozitii . Daca ciclul menstrual nu e regulat chiar "nu mai e nici o regula " .  
Sfat : mergeti la consultatie la medicul de familie sau ginecolog si lamuriti - va . De ce stati inutil in tensiune ?

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde