stenoza de meat uretral

gogugogu in 9 Iul 2014 13:08 Categorie Boli genitale masculine

Buna ziua. Inca de pe la 20 de ani am avut diverse interventi si cicatrici in zona genitala care in timp au provocat stenoza de meat. Periodic am nevoie de interventie pentru dilatare orificiu din capat canal urinar altfel nu pot sa urinez sau urinez greu.
Ultima interventie majora s-a facut cu anestezie totala in anul 2011. In foaia de externare se precizeaza: "........aderente preputiale , status postcircumcizie. Urografia retrograda pune in evidenta stenoza de meat uretral, in rest uretra anterioara si posterioara de calibru normal.. S-a pracicat circumcizie, liza aderente preputiale si meatotomie."
In acest moment imi fac periodic mici dilatari care sunt dureroase si doresc sa fiu ajutat in gasirea unei rezolvari pentru aceasta situatie. De asemenea doresc sa stiu daca exista si varianta de interventie chirurgicala cu anestezie locala? Deoarece interventia se face foarte aproape de suprafata si exista seringi cu ac foarte fin. Va doresc multa sanatate !

4 răspunsuri

- 9 Iul 2014 21:52

Ati incercat aplicarea de corticosteroizi la nivelul meatului urinar si a aderentelor?

- 11 Iul 2014 18:28

Nu am incercat. Am citit ce inseamna acest tratament si va rog sa imi recomandati un cabinet care foloseste acest tratament. Dar inainte de acest tratament cred ca este nevoie de interventie chirurgicala.Va rog o recomandare si pentru interventie chirurgicala, unde sa pot discuta despre anestezie locala. Multumesc frumos !

- 11 Iul 2014 18:28

.....in localitatea Bucuresti. Multumesc

- 11 Iul 2014 19:42

Tratamentul cu corticosteroizi se aplica sub forma de creme local si poate fi urmat la domiciliu. Exista si varianta de injectii cu corticosteroizi. Pentru tratamentul chirurgical trebuie sa mergeti la spitalul Panduri ( Dr Bengus)

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde