Sarcina dupa contact neprotejat

Francesca in 28 Sep 2015 19:05 Categorie Viata sexuala

Buna ziua , acum cateva zile am avut relatii intime cu prietenul meu neprotejat , el nu a eja**lat in mine dupa sa dus si sa spalat , dupa 15 minute am avut iar relatii intime neprotejat , pot ramane insarcinata ? Un raspuns urgent va rog !

1 răspuns

- 28 Sep 2015 21:46

DD_belatedPNG.fix('img#logo, p#slogan, #menu, #top-overlay, #featured-overlay, span.overlay, .entry-content p.meta-info, #controllers span#right-arrow, #controllers span#left-arrow, #footer-content, #footer');

//
Sarcina dupa contact neprotejatPosibila sarcina dupa contact

//

Raspuns copy - paste
 
10 Sep 2015 19:14

Raspunsul o sa il dau un pic mai complex ( cu speranta ca pe viitor sa nu fie necesar sa mai raspund pe aceasta tema ) Asadra : Cit traiesc spermatozoizii ? Raspunsul depinde de un nr de factori, cel mai important fiind locul . Pe o suprafata uscata ( haine , lenjerie de pat ) = vajnicii spermatozoizi (SP) mor fara nici o  glorie cind sperma se usuca . In apa calduta ( baie ) = SP au o agonie ceva mai lunga. Sansa /nesansa de  a-si gasi drumul spre glorie = ovulul,  e foarte mica , dar teoretic posibila . Teoretic daca se face o baie in care sunt spermatozoizi ....??.... Acum raspunsul la intrebare dv , in tractul reproductiv al femei ei se simt  bine si pot supravietui chiar cinci zile ( apropo de metodele care le citati in primul text ) .
 

DD_belatedPNG.fix('img#logo, p#slogan, #menu, #top-overlay, #featured-overlay, span.overlay, .entry-content p.meta-info, #controllers span#right-arrow, #controllers span#left-arrow, #footer-content, #footer');

//
Sarcina dupa contact neprotejatIntarziere ciclu

//

23 Sep 2015 13:38

De atatea ori am fost intrebat de acest lucru incat ma bate tare de tot gandul sa scriu un articol pe tema asta si cind voi fi  intrebat sa zic  :ati citit articolul ?
Raspuns :
1. Partenerul chiar daca " nu a finalizat " poate sa aiba pierderi nesezizabile care contin material seminal . Riscul e u atit mai mare , daca actul sexual a fost repetitiv.
2. sensibilitatea testelor de sarcina  e mare = am raspuns de X ori (cred si astazi )pe aceasta tema , cind se fac , care sunt limitele etc.
3. Este posibil ca datorita stresului sa aveti doar o modificare hormonala .
4. cititi articolul cu HCG ul
5. Cel mai bine va poate lamuri un specialist ginecolog .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde