sfat medical

Magda in 9 Iun 2014 7:02 Categorie Boli ale sistemului digestiv

De 5 zile consecutiv, disconfort diurn acceptabil, apare o durere nocturna mare cu balonare in zona vezica urinara, zona apendicelui (operat demult), partea ascendenta intestin, oase bazin, ovar drept (cu probleme mai vechi) cu extindere spre bila (in sus) si pulpa dreapta (jos), cedeaza partial la caldura (perna, baie in cada) si repaos. Debut prin diaree, voma, acum constipatie. Consum lichide. Apare la 6-8 ore dupa ingerare mancare solida in cantitate mica ca si cum este o obturatie in zona apendicelui.
Sunt operata de cancer mamar, ecografia ultima acum 11 luni, apendice, histerectomie, am ovare polichistice, probleme reumastimale. Am fost acum 3 saptamani la Istanbul la o competitie cu studentii.

1 răspuns

- 9 Iun 2014 7:28

Trebuie sa va adresati medicului de familie pentru un consult mai amanuntit, iar ulterior cu trimitere sa consultati un medic specialist pentru o ecografie si eventual o colonoscopie - pentru a stabili cauza acestor simptome. Trebuie sa faceti investigatii mai amanuntite pentru ca aveti un istoric foarte incarcat care include inclusiv cancer de san si trebuie neaparat exclusa posibilitatea unei reaparatii a acestuia.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde