se* oral neproteaj cu o straina

bossumare in 12 Aug 2014 23:02 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Acum 6 zile am facut doar se* oral neprotejat cu o fata necunoscuta(nu era prostituata de pe marginea drumului). De vreo 4 zile am o mancarime(gadilare) si usturatura cateodata pe piele, pe tot corpul dar numai intro zona deodata care tine putin si trece. Nu se vede nimik in acea zona, ceva besici sau inrosit. Pe organele genitale nu se vede nimik si nu am nici o simptoma. Tin sa precizez ca era o locuinta mai veche si nu asa curat, se poate sa fi luat ceva boala? multumesc de ajutor.

2 răspunsuri

- 12 Aug 2014 23:15

Cu toate ca sexul oral este mai sigur decat sexul vaginal atunci cand vine vorba de contactul sexual cu persoane necunoscute, totusi exista riscul de a lua diverse boli precum: gonoree, chlamydia, sifilis, herpes, virusul HPV, hepatita A, B, C, virusul Hiv - daca exista ulceratii la nivelul gurii.
Va recomand sa consultati un medic urolog pentru a stabili daca ati contactat o boala cu transmitere sexuala.
 
 
e poate transmite ușor prin intermediul sesului oral, dacă gura ei/lui intră în contact cu o erupție de pe piele, cauzată de boală. - See more at: http://www.dcnews.ro/ce-boli-se-pot-transmite-prin-sex-oral_67558.html#sthash.ZHBWeBlh.dpuf- gonorea - HIV - posibilitate de transmitere doar daca exista o ulceratia la nivelul gurii- hepatita A, B, C- chlamidiazaPe viitor cel mai sigur este sa te protejezi sau sa nu mai faci sex cu persoane necunoscut

- 13 Aug 2014 9:44

Multumesc de raspund. Dupa simptomele pe care le am ce boala as putea sa am? Saptamana viitoare sunt programat la dermatovenereoligie, ar trebui sa iau ceva medicamente pana atunci? Ce analize trebuie facute si la ce perioada de la contact. Multumesc!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde