Saliva in gat

CatalinM in 19 Dec 2015 0:15 Categorie ORL

Buna ziua!
Acum cateva zile a inceput sa ma usture in gat , si durere la inghitit, am luat niste sirop si ceva de supt ,iar cred ca mi-a trecut ,dar problema e alta, simt o flegma , mucoasa in gat, dupa cate imi dau seama flegma se afla in gat unde se face legatura nasul cu gatul, si nu se duce. Am incercat sa fac gargara cu bicarbonat de sodiu, ceaiuri calde,dar nu prea da roade!
Tin sa mentionez ca acum 1 an am avut in gat o ciuperca numita Candida Albicans, care am urmat mai multe tratamente si mi-a trecut, dar senzatia tot a ramas acolo, pana acum, doar ca acum se simte mai tare! Am fost tot anul trecut si la un ORL , care mi-a zis ca am deviatie de sept si ca nu se usuca bine canalele nazale, si din cauza asta am mucoasa acolo, si ca e necesara operatia.(Inca nu m-am operat). Acuma nu stiu ce sa zic ca pana cum 3 zile nu simteam mai deloc in zona aia, dar acum dupa problema cu gatul inflamat a aparut iar. Credeti ca ar fi doar ceva de la inflamatie sau e probabil sa fie si deviatia ,sa chiar sa fi reaparut ciuperca candida albicans, ceea ce nu prea cred! Astept raspunsurile dvs. Multumesc!

1 răspuns

- 19 Dec 2015 13:38

Buna ziua ,
Deocamdata daca simptomatologia e de 3 zile , normal ar fi sa fie o infectie acuta respiratorie banala .
Daca vedeti ca nu trece , atunci este recomandat sa mergeti tot la un ORList sa va consulte , sa vedeti daca rare aceiasi recomandare ptr. deviatia de sept . Cu aceasta ocazie se pot face investigatii inclusiv ptr. depistarea unei candidoze  . 
 
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde