Secretie galbuie urat mirositoare

12841hfsod in 29 Oct 2014 22:53 Categorie Boli cu transmitere sexuala

In urma cu aproximativ 3 luni am avut contact se*ual neprotejat cu prietena mea. In urma contactului, dupa cateva saptamani sau chiar luni, am avut aceste secretii galbuie, urat mirositoare(in timpul secretiei aveam mancarimi).
Acum secretia a disparut, nu am nici o problema, dar vreau sa stiu ce a fost(sau e) in cazul in care nu a disparut total.

5 răspunsuri

- 30 Oct 2014 0:05

Buna ziua,
Cel mai probabil a fost o uretrita acuta determinata fie de bacterii (chlamydia, gonococ), paraziti - trichomonas sau altele. Faptul ca secretia a disparut nu inseamna ca boala a trecut ci doar ca infectia a devenit cronica ( de lunga durata). Va recomand sa consultati medicul urolog pentru o cultura din secretia uretrala astfel inca sa se depiste exact microbul care a determinat uretrita si tratamentul corespunzator. Trebuie sa mergeti la doctor pentru ca altfel infectia se poate se raspandi si la organele invecinate (prostata) si atunci este mult mai greu de vindecat.

- 31 Oct 2014 10:19

Puteti sa imi recomandati un tratament (fie el mai general) ?

- 31 Oct 2014 12:30

Din pacate nu se poate recomanda un tratament general fara a stabili exact cauza infectiei. Asa cum v-am mentionat mai sus pot fi prezente bacterii, fungi sau paraziti, iar tratamentul este diferit in functie de agentul etiologic. Trebuie sa consultati un medic si in functie de rezultatele investigatiilor sa primiti tratamentul corespunzator.

- 31 Oct 2014 12:33

 La ce medic ar trebui sa ma prezint ?! La Urologie imi cere trimitere, eu fiind student intr-un alt oras decat cel in care se afla medicul meu de familie. 

- 31 Oct 2014 12:46

Cu o trimitere de la medicul de familie trebuie sa va prezentati la medicul urolog. Biletele de trimitere sunt valabili oriunde in tara.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde