Scaun verde

Idnas in 27 Feb 2017 23:47 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Buna sera! Am va deranjez și eu cu o întrebare, rămân profund recunoscătoare dacă îmi puteți raspunde cu un sfat. Problema mea se reflecta prin prezenta unui scaun cu nuanță verde ( verde putred, o data am zărit in compoziție chiar niște particule de culoare verde crud ceea ce ma speriat). Am citit pe internet despre acest lucru și am înțeles ca se poate schimba culoarea in funcție de alimentație dar țin sa precizez ca nu am mâncat nimic din ce ar putea schimba culoarea acestuia. Aceasta schimbare a culorii am sesizat-o de aproximativ o luna și nu pot spune ca a fost mereu prezenta dar totuși sa întâmplat mai mult de 50%din cazuri.
Totodata trebuie sa va mărturisesc ca in urma cu aproximativ 3-4 săptămâni am făcut o endoscopie Si un ecograf in urma prezentei unor dureri la nivelul stomacului. Am sesizat ca aceste dureri apar sau se intensifica in urma unor situații sau stări de stres. După acest control mi sa spus ca am gastrită și reflux gastroesofagian. Și mi sa administrat un tratament pe o durata de luna de zile. Tratamentul fiind următorul (împreuna cu un regim specific):

Prima săptămâna 10 feb 2017
TOPACID - 2 cps x 3/zi înainte de masa apoi 1 cps x 3/zi următoarele 3sapt)
VENTER 1g - 1 cps x 3/zi cu o ora înainte de masa (40zile)
PANTOPRAZOL 20mg - 1 cps x 2/zi cu 30 min înainte de masa (1 luna)
DUSPATALIN 200 mg - 1 cps x 2/zi înainte de masa (1 luna)

Țin sa precizez ca am avut câteva abateri de la regim, câteva dulciuri și putina ceapa in mâncare (nu ma pot abține). Dar nu am consumat deloc prăjeli, băuturi alcoolice, băuturi acidulate, fructe sau legume interzise. Tratamentul inca nu l-am terminat. Dar trebuie sa precizez ca aceste simptome au început înaintea tratamentului dar erau mai rare. Doamna doctor nu mi-a spus de la ce ar putea apărea și nici la ecografie nu mi-a spus ca as avea ceva in neregula cu bila. Urmează ca după terminarea tratamentului sa merg înapoi la doctor dar nu am acesta posibilitate deoarece am plecat din țara pe o perioada nedeterminata.
Va rog să-mi Spune-ți ce credeți ca ar putea fi in neregula sau dacă sunt efecte secundare ale tratamentului medicamentos.
Aștept cu nerăbdare un răspuns de la Dvs. Și va mulțumesc ca ați avut răbdarea de a citi aceasta mică povestioara.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde