Scaun la bebelusi

gina in 3 Apr 2015 16:29 Categorie Sanatatea copilului

Buna ziua, bebelusul meu ( are doua luni) a inceput acum doua saptamani sa aiba scaun de culoare galben verzui. Dupa cateva zile am
Observat si usoare semne de mucus. I am facut coprocitograma si coprocultura si a iesit doar ca are leucocite relativ fregvente. Doctorul ne a recomandat sa i dam protectis. De cateva zile culoare a revenit la galben dar acel mucus inca persista si azi am observat si un firicel de sange. Ce credeti ca e posibil sa fie ? E ceva grav? Multumesc

3 răspunsuri

- 3 Apr 2015 18:44

Buna ziua,
Bebelusul este alaptat la san sau primeste formula de lapte praf?
In familie (parintii, bunicii, frati, surori) exista o persoana cu teren atopic - predispozitie pentru alergii ( rinita alergica, urticarie, astm bronsic alergic)?

- 3 Apr 2015 19:07

Este alaptat la san. Mie si tatalui meu ne ies bubite ( intocsicatie- de cand sunt mica imi apar bubite si le scarpin si rup de mi raman urme pe picioare dar nu la un aliment anume, cand mananc ceva si nu mi a priit incepe sa ma manance pielea).

- 3 Apr 2015 21:17

Atunci inseamna ca este posibil sa aveti un bebelus atopic cu o predispozitie pentru alergii. Acest lucru inseamna ca pe piele pot sa ii apara diferite eruptii, mai ales la nivelul obrajilor, coate si genunchi (dermatita atipica) si in acelasi timp poate dezvolta diferite alergii la alimente. Ar fi indicat sa evitati alimentele care contin gluten (proteina din grâu, secară şi orz) si ouale. Daca simptomele persista dupa ce ati eliminat aceste alimente atunci ar fi indicat sa consultati atat Dvs. cat si bebelusul un medic alergolog si sa efectuati o serie de teste pentru a depista ce anume declanseaza alergiile si intoleranta digestiva.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde