scadere in greutate copil 3 ani

Andreea Ungureanu in 14 Iul 2014 13:46 Categorie Sanatatea copilului

Buna ziua!!In urma cu 3 saptamani va spuneam despre fetita mea in varsta de 3 ani 8 luni ca analiza coprologica a iesit rea (nu se abosoarbe mancarea in corp,resturi de mancare incomplet digerata,grasimi..) eri am pus-o pe cantar si de la 13 kg a ajuns la 12 va rog sa-mi spuneti ce asi putea face ce sa-i dau sau unde sa apelez ,Sunt chiar disperata !! Multumesc!!

6 răspunsuri

- 14 Iul 2014 17:38

Buna ziua,
In aceasta perioada de 3 ssaptamani ati consultat un medic alergolog pentru a stabili cauza intolerantei digestive asa cum v-am recomandat?

- 14 Iul 2014 19:33

Ne-am programat pe luni la Iasi,in timpul asta mam consulat cu medicul gastrolog care mia zis sa tin dieta fara gluten caci numai asa o pot pune pe picioare ,ca din cauza antibioticelor a distrus flora intestinala si numai prin dieta se poate reface

- 14 Iul 2014 20:09

In aceste conditii respectati dieta fara gluten intocmai cum v-a recomandat medicul gastroenterolog, folositi preparatul pe care vi l-am recomandat pt refacerea tranzitului intestinal si imbuntatirea imunitatii. Daca nu se vede nicio ameliorare atunci mergeti pentru mai multe investigatii la spitalul de copio Sf Maria din Iasi - Dr. Laura Bozomitu sau Dr. Moraru.

- 14 Iul 2014 20:52

Totusi voi merge la Iasi pentru binele fetitei mele cat si pentru linistea mea sunt foarte stresata,medicul de familie mia recomandat pe Dr.Moraru, la ce analize va fi dispusa fetita mea? vreau sa  stiu la ce sa ma astept ,ma gandesc ca va fi si o inernare pentru analize, va trece si gastroscopia??Multumesc!

- 14 Iul 2014 21:10

Probabil ca in spital o sa fie efectuate urmatoarele investigatii si analize, pe care vi le-am mentionat anterior, pentru a stabili daca este intr-adevar o intoleranta la gluten.

anticorpi antitransglutaminaza(IgA/IgG) anticorpi antigliadina; anticorpi antiendomisium endoscopie digestiva superioara cu recoltare de biopsie

Mai multe detalii veti afla in momentul in care va veti prezenta la doctor pentru consultatie.

- 14 Iul 2014 23:06

Va multumesc din suflet pentru sfaturi,si sa va dea dumnezeu sanatate!!
Asi mai avea o problema legat de mine,am observat atunci cand sunt stresata si plang imi apar pete rosii atat pe fata cat si pe gat si piept uneori mai apar si cand consum alcool din ce cauza ar putea fi?

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde