Dereglare sau sarcina

uzun doina in 17 Sep 2015 17:55 Categorie Sarcina

Buna ziua ! Am 33 de ani , casatorita , am un copil si imi doresc un al doilea . Ultima menstra a fost pe 3 iulie ( mentionez ca menstruatia mea vine la doua luni o data) , contact intim neprotejat am avut pe 25 aug si pe 5 sept. Incepand cu data de 7 sept timp de 3 zile am avut "ceva" ce semana cu menstruatia dar foarte putin ,picaturi maronii , rozii iar la final;ul acestor 3 zile o senzatie de rau general cu dureri de cap si spate, senzatie de greata care dupa 2 zile mi-au trecut ca prin minune...intrebarea mea este (tinand cont de faptul ca menstruatia este neregulata si n-am nici un simptom ca ar trebui sa vina ..singuraul disconfort este o sensibilitate a sfarcurilor si o senzatie constanta de balonare ) as putea fi insarcinata ? si daca da...cand pot face un test de sarcina sau un ecograf? Mentionez ca astfel de scurgeri nu am avut niciodata iar menstruatia desi e neregulata dureaza 3-4 zile si in cantitati normale. Va multumesc!

1 răspuns

- 18 Sep 2015 8:36

Sunteti un caz atipic ! Cind un medic va spune ca sunteti interesanta , ar cam trebui sa va apuce , asa , o senzatie cam de vigilenta crescuta , altfel nu ma pot exprima .
De ce sunteti interesanta : ciclul menstrual la 2 luni ,  a fost investigat , ati primit vre - o explicatie ?
Acuma incerc sa raspune punctual :
1. Aveti un copil , deci stiti cum sunt semnele subiective ( ceea ce dv simtiti in corpul dv , difertit de ce a fost inainte ) , relatati cite ceva , dar pareti a avea rezerve " greata mi -a trecut ca prin minune "
2. Testele de sarcina sunt in prezent extrem de sensibile si dau f rar erori intr - o directie sau alta . Ele se pozitiveaza cam la 2 sapt. dupa conceptie .
3. Ecografia de sarcina ( nota bene ! ) se rec. cam la 6/7 sapt. de la ultima menstruatie . In cazul dv ???
4. Ati observat modificari care nu le -ati mai avut .
Concluzie : ce va opreste sa mergeti la un control ginecologic sa va lamuriti ? Ajutati - ma sa inteleg !

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde