sarcina extrauterina – ustogestan, acid folic

popanamaria in 19 Oct 2014 18:48 Categorie Sarcina

buna ziua am 36 de ani si un baietel de 2 ani si 2luni cu trisomie 21 .si am o sarcina de 2 3 saptamana nu a inceput bine cand am observat ca sunt insircinata deja aveam sangerari vag**ale foarte putin de culoarea inchisa miercuri ma m dus la ginecolog a spus ca nu vede nimic inca sar putea sa fie prea mica sarcina dar mia zis ca e posibil sa fie sarcina extrauterina mi a dat ustogestan 2pe zi joi mi s a oprit sangerarile dar m am dus inapoi la ginecolog ca eram foarte speriata si ma consultat din nou si a zis ca parca vede o sarcina la locul potrivit dar nu era sigura mia marit doza de ustogestan la 3 pe zi si am primit inca acid folic si a zis ca ne vedem marti de atunci mai sangerez putin E posibil ca dupa sangerari sa ai un bebelus complect sanatos?

5 răspunsuri

- 19 Oct 2014 20:09

Buna ziua,
Chiar daca au fost acele sangerari exista posibilitatea ca bebelusul sa fie sanatos. Insa avand in vedere varsta Dvs. si baietelul pe care il aveti cu trisomie 21 exista un risc sa prezinte boli genetice sau malformatii mult prea grave incompatibile cu viata.

- 20 Oct 2014 9:00

mai am sanse sa aduc pe viata un bebelus sanatos? foarte mult as dori cunoasteti cazuri ca si al meu?aici unde locuesc eu in carei nu sunt cazuri de trisomie21

- 20 Oct 2014 16:58

Buna ziua,
Sanse intotdeauna exista, dar cel mai bine ar fi sa consultati un medic genetician pentru mai multe investigatii si pentru a stabili care sunt riscurile de a mai avea copii cu boli genetice.

- 20 Oct 2014 17:05

multumesc pt raspuns.astazi iar m am dus inapoi la ginecolog nu mai am avut rabdare pana maine tot nu vede sarcina cred ca e o sarcina extrauterna si atunci chiar ca nu mai am sanse

- 20 Oct 2014 17:13

Se poate sa ramaneti insarcinata si sa aveti un copil sanatos la orice varsta, dar inainte de a ramane din nou insarcinata cel mai bine ar trebui sa faceti mai multe investigatii pentru a stabili daca totul este in regula si nu exista riscul de a mai avea copii cu probleme.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde