sangerari intr-o posibila sarcina

Userdana22 in 29 Iul 2014 10:59 Categorie Sarcina

Buna ziua! Desi am programare la medic maine totusi am hotarat sa va adresez aceasta intrebare.

ultimul cm a inceput in data de 16 iunie ... durata cm este de 27 zile foarte rar 28 ... in data de 13- 14 iulie ar fi trebuit sa apara si nu a aparut. in 16 iulie am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv, am zis ok va veni un bebe bucurie maxima.

din 21 am inceput sa am senzatii de greata si varsaturi si nu ma putem nici ridica din pat nu mai vorbesc de mancare ca orice as fi mancat dadeam afara. nu am suportat mirosuri nu am suportat nimic eram ametita si vai capul meu.

ok pana aici ... am zis ca e de la sarcina. aseara a aparut o pata de sange mai inchis la culoare decat cm dar tinand cont ca deja sunt 2 saptamani de la termenul normal m-am cam speriat. problema e ca a curs si in timpul noptii si la fel foarte inchis la culoare.

acum numai am niciun simptom...nu mai imi e greata, numai am senzatii de voma, pot manca, ma pot ridica din pat, doar ma doare putin burta ca deobicei la cm.

Ce poate fi? sarcina normala sau extrauterina? oare testul nu a aratat bine? vreo boala infectie, chist sau altceva?

va multumesc anticipat!

2 răspunsuri

- 29 Iul 2014 11:24

Buna ziua,
 
Sunt mai multe variante posibile:
- prima si cea mai fericita este ca acele pete hemoragice usoare sunt datorate de momentul nidatiei (implantarii embrionului in endometru), insa cu conditia sa nu persiste pe termen lung.

- o alta varianta este ca s-a produs avort spontan. In cazul unui avort, hemoragia este insotita si de cheaguri si dureri abdominale sau de spate.
- in sarcina extrauterina de obicei sangerarile apar mai tarziu, dupa 6-8 saptamani de sarcina, sunt mai abundente, iar durerile sunt mult mai puternice.
In urma consultatiei de maine si a examenului ecografic se va stabili cu siguranta daca totul este in regula sau nu.
Multa sanatate va doresc si sper sa nu fie cazul de probleme grave!

- 29 Iul 2014 11:51

Hemoragia este mai putin abundenta decat deobicei... deobicei eu o numesc ,,inundatie" ... acum este usoara... doar ca are o culoare mult mai inchisa decat deobicei, si a existat pe timpul noptii nu au fost doar ,,urme" cum credeam aseara.
Nu este insotita de cheaguri, si culmea nici durerile abdominale nu au aceeasi intensitate (sunt mai usoare decat la un cm normal) insa dureri de spate am avut si ieri si astazi in zona rinichilor, nu foarte mari dar au existat.   
Vom vedea maine :) va multumesc pt ajutor!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde