Sangerare abundenta

aditzu_creatza in 15 Mar 2015 23:06 Categorie Sarcina

Buna seara , am facut 2 teste si au iesit pozitive…. dupa 3 zile de cand am facut testele in prima zi am avut o mica sangerare …. problema a aparut din a 3-a zi cand am sangerat f mult si chiar cu mici cheaguri de sange…. programare la doctor am tocmai joi …. ma puteti ajuta cu un raspuns la aceasta sangerarare abundenta … specific ca cm trebuia sa vina pe 4 martie ,,, testele au fost facut pe 11 martie iar prima pata de sange a fost pe 9 martie …. multumesc frumos , astept raspuns !!!!!

5 răspunsuri

- 16 Mar 2015 6:31

Buna ziua,
In momentul implantarii embrionului poate aparea din această cauză o usoara sangerare. De asemenea la inceputul sarcinii se mai poate intampla sa existe 1-2 menstruatii chiar daca femeia este deja însărcinată. Daca sângele ar fi fost rosu deschis la culoare atunci ar fi fost un semn de alarma  alarmă pentru un avort spontan.

- 16 Mar 2015 22:10

Problema este ca sângele este roșu , abundent si chiar cheaguri de sânge mici si unul a fost destul de mărișor ..... Dureri abdominale nu am ... Nici măcar ca la menstruație ... Deranjant dar nu atât de tare ... Si dimineața am facut un test care a ieșit negativ ... Sa fi fost avort spontan ? Mulțumesc frumos pt răspuns ! 

- 17 Mar 2015 13:14

Avand in vedere ca testul de sarcina s-a negativ, cel mai probabil ati pierdut sarcina. Mergeti de urgenta la un medic ginecolog pentru a stabili daca s-a eliminat complet sarcina pentru a nu exista riscul de infectii. In plus ar fi indicat sa efectuati teste genetice pentru trombofilie si pentru a depista infectii genitale care ar fi putut determina avortul spontan.

- 17 Mar 2015 22:52

Mulțumesc foarte mult pt tot !  O seara frumoasa !!!! Va mulțumesc ! Ajung la doctor ! 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde