Sa ma ingrijorez?

Gabii in 14 Noi 2016 22:04 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Buna seara! Anul trecut am fost internata pt ca am avut enterocolita. La o perioada scurta dupa externare au reaparut aceleasi simptome, adica dureri puternice abdominale, ameteli, stari de greata, dureri de cap, constipatie sau scaun moale.
Am fost internata iar si dupa 10 zile mi s a dat diagnosticul 1 de enterocolita si 2 de Boala Crohn. Mentionez ca nu mi s a dat niciun tratament sau vreun regim, externandu ma fara sa mi spuna concret ce am, doctorii nestiind daca am intr adevar boala aceea.
Ametelile si starile de greata le am aproape constant, iar durerile abdominale le am o data la 2-3 luni fiind foarte puternice si de fiecare data trebuie sa ma duc la spital pt ca mi se inflameaza intestinul subtire, ileonul pai precis si apendicele.
Am fost la mai multi doctori si la spitale diferite si mereu mi s a zis ceva diferit, nimic concret.
Ametelile si starile de greata vin spontan si la fel de spontan trec. Nu le am neaparat dupa ce mananc.
De curand am avut si arsuri la stomac, tin sa mentionez ca fumez.
Si inca ceva, mi s a spus de un doctor ca problemele astea o sa le am toata viata, dar nu mi s a zis nimic de ce as putea sa fac sa nu mai am ameteli si stari de greata. De obicei iau Metroclopramin pt greata si intr o ora, doua, starile revin.
As putea sa am ceva mai grav? La ecografii, CT, colonscopie..la toate s a vazut acelasi lucru: intestinu si apendicele inflamate.
V as ruga foarte mult sa mi raspundeti si sa ma ajutati cu un mic sfat in legatura cu ce as putea sa fac.
Va multumesc!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde