Riscuri sarcina

BiaDrl in 27 Noi 2014 21:17 Categorie Sarcina

Am aflat de curand, ca sunt insarcinata. Imi poate spune cineva , daca bebelusul meu e supus vre-unui risc, avand in vedere urmatoarele : 1. Sunt fumatoare ( m-am lasat imediat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata ) 2. Lucrez in mediu toxic ( prepar vopsea auto, si cam toata ziua inhalez miros de diluant ) 3. In ultima luna , am facut abuz de bauturi energizante ( din comert, gen RedBull - cel putin 1 pe zi in ultima luna ) 4. Inainte cu 2 luni de a ramane insarcinata , am avut o rezectie apicala ( s-a folosit cantitatea maxima de anestezic , plus ca in perfuzie , in timpul operatiei , am avut si un calmant foarte puternic ) 5. Am facut pe putin 10 radiografii la dinti , inainte cu vre-o luna de a ramane insarcinata . 6. In a 3-a saptamana de sarcina, am tratat o masea ( cred ca a fost pus ceva cu arsenic acolo, sa omoare nervul ... Substanta respectiva a stat in masea , aprox 5 zile ,poate chiar mai mult ) .
Sunt insarcinata in 6 saptamani si 6 zile .... Iar de sarcina am aflat acum 4 zile . Exista riscuri mari ca bebe sa aibe probleme ? Va rog, daca puteti sa imi raspundeti urgent !!!!

1 răspuns

- 27 Noi 2014 22:51

Buna ziua,
Atat timp cat ati renuntat la fumat, nu veti mai consuma bauturi energizante si veti incerca sa limitati contactul cu mediul toxic in principiu nu ar trebui sa puna pericol bebelusul. Radiografiile au fost efectuate anterior sarcinii si au fost in cu totul alta zona, iar restul tratamentelor la fel nu ar trebui sa reprezinte un factor de risc.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde