rinichi, inima sau ficat?

Honorius in 25 Sep 2014 17:35 Categorie Boli renale

Buna ziua, de mai bine de 1 luna, cu precadere dimineata, am niste pungi foarte vizibile sub ochi. In timpul zilei se retrag foarte putin. Nu aspectul estetic ma deranjeaza cat faptul ca, probabil, e vorba de o problema interna. Totodata, mainile si-au schimbat aspectul. Dimineata am degetele oarecum umflate iar spre finalul zilei de ofilesc intr-atat de tare incat imi aluneca verigheta de pe deget. Si culoarea este nesanatoasa ...interiorul palmei devine uneori albastriu, pielea lipsita de elasticitate si atat de subtire incat toate capilarele sunt vizibile. Mai demult am avut nisip la rinichi insa am eliminat cu ceai renal de la Alevia motiv pentru care inclin sa cred ca sursa problemei e in alta parte. Va rog ajutati-ma cu un sfat, o recomandare. Mentinez ca analizele de sange sunt bune, mai putin timpul de coagulare al sangelui PT 134%

3 răspunsuri

- 25 Sep 2014 18:17

Buna ziua,
Conform descrierii simptomelor este posibil sa fie o afectiune a glandei tiroide (hipotiroidie - mixedem). Pentru a stabili diagnosticul in primul rand ar trebui sa fiti consultat de catre un medic endocrinolog si ulterior trebuie efectuate niste dozari hormonale (TSH, fT4, T3).

- 25 Sep 2014 21:59

Am facut si aceste analize si sunt normale. La ecograf, ce-i drept, au vazut niste asa-numite ''chisturi hipertrofiate'' despre care au spus ca nu reprezinta niciun pericol. Care poate fi problema in aceste conditii?

- 28 Sep 2014 12:40

Atunci ar trebui investigata functia renala pentru a stabili daca nu cumva este un edem (umflare) din aceasta cauza - sumar de urina, uree, creatinina, acid uric, proteinurie, glucozurie.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde