Gura uscata, ameteala, somnolenta, fata palida

George123 in 5 Sep 2014 10:57 Categorie Boli infectioase

Imi cer scuze ca revin si ca va stresez cu aceleasi intrebari. Starea mea de sanatate ma tot sperie pe zi ce trece si nu imi dau seama daca tinde spre bine sau spre rau. Mi-am notat aici simptomele clare pe care le am si as vrea inca o parere din partea dumneavoastra, pentru ca am vazut ca cei care sunt externati cu hepatita A se simt foarte bine.
-gura uscata si o stare de ameteala, atunci cand merg pe strada simt ca raman fara saliva( nu imi explic de ce) iar cand stau in pat nu am nimic, doar buzele sunt uscate.
-am observat ca atunci cand urinez se face o spuma, dar ea este alba( doar noaptea este putin mai inchisa la culoare urina in rest e alba)
-si sangele din nas dimineata foarte putin uscat( nu zi de zi)
-somnolenta
-si desi parintii imii spun ca nu e asa, eu observ ca m-am albit la fata si imi tot pun semne de intrebare.
As vrea inca odata parerea dumneavoastra, pentru ca nu stiu cum sa procedez, medicul de familie nu mi-a dat prea multa importanta spunandu-mi ca trebuie sa stau in pat nici nu s-a uitat la mine.
Sunt si de la sat si ajung greu la oras pentru un nou control, nu stiu ce control sa fac pentru a sti clar de ce sufar..
Este posibil ca diagnosticul sa fie gresit?

5 răspunsuri

- 5 Sep 2014 10:59

*Atunci cand merg pe strada am o stare de ameteala pe langa ca mi se usuca gura. Practic pentru asta m-am si internat.

- 5 Sep 2014 11:19

Nu exista posibilitatea de a fi gresit diagnosticul, iar medicul de familie v-a spus foarte bine si la fel v-am spus si eu ca in hepatita A trebuie REPAUS FIZIC TOTAL. Asta inseamna ca nu mergeti pe strada si nu faceti absolut nimic altceva in afara sa stati in pat. Nu aveti cum sa va simtiti bine daca nu respectati recomandarile medicilor.
Atunci cand ficatul este afectat este normal sa aveti manifestarile si simptomele pe care le aveti pentru ca ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp. Faptul ca altii s-au simitit bine dupa tratament nu are absolut nicio importanta pentru ca fiecare persoana este diferita, iar raspunsul la boala si implicit la tratament este cu totul altul in functie de fiecare organism in parte.
Urina este deschisa la culoare tot din cauza afectarii hepatice, la fel pot sa apara si scaune deschise la culoare.
Urmati tratamentul recomandat de medici, stati numai la pat, respectati regimul alimentar si in felul acesta va veti simti mai bine. Repausul la pat trebuie sa fie de minim 1 luna, nu doar cateva zile.

- 5 Sep 2014 11:24

Ok imi cer scuze inca odata daca am fost insistent. Mersi mult pentru raspuns,

- 5 Sep 2014 11:27

Nu aveti pentru ce, dar trebuie sa intelegeti gravitatea bolii de care suferiti si sa respectati recomandarile doctorilor daca vreti sa va faceti bine. Hepatita A nu este boala care trece intr-o saptamana doua cum se intampla in cazul racelilor banale, ci dureaza luni chiar ani de zile pana cand ficatul va reveni la normal. Atat timp cat nu il ajutati si tot il suprasolicitati este normal sa va simtiti rau.

- 5 Sep 2014 11:39

Nuu e vorba de asta,  eu am inteles ca trebuie sa stau numai in pat si daca as fi convins ca e numai atat as sta in pat, insa tot felul de simptome cum sunt cele de mai sus ma fac sa caut pe internet si imi tot fac griji, asta e tot.
O zi buna va doresc in continuare, si sanatate!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde