Respir foarte greu

George 84 in 31 Iul 2016 22:07 Categorie Boli ale sistemului respirator

Buna seara.Ma numesc George, am 32 ani. Va rog mult de tot sa ma ajutati ! De aproximativ 3 luni a inceput calvarul. De cand ma stiu sunt o.persoana mai bolnavicioasa( la raceala ma refer). Fara sa consult vreu medic inainte luat pastile pentru raceala ...cam de 3 luni au inceput problemele grave...am racit, urechile imi zbarnaie intr una,nasul mereu infundat, gatul inflamat, ametit..am luat antibiotic + pastile raceala, pentru gat, spray nazal., dupa 3-4 zile eram mai ok, dar dupa a reaparut.Am fost la doctor , la fel mi a dat antibiotic..zis si facut. Cam de 2 saptamani ma simt foarte rau , imi zbarnaie urechile zi- noapte, iar nasul este merru infundat dar nu am mucozitati( este uscat).Acum o saptamana din somn m sm trezit ca ma sufocam, efectiv nu mai puteam respira...evident direct la spital...am facut de urgenta aproape toate analizele, ekg, orl,iar doctorul a spus ca de mult nu a vazut asa analize bune la cineva! Ajuns acasa problemele au reaparut...respir foarte greu, nasul infundat aproape in totalitate si ca noutate o durere ingrozitoare de stomac( intepaturi).am fost la alt spital, aceasi treaba, sunt perfect sanatos. In momentul de fata abia respir, nasul infundat aproape in totalitate, urechile imi zbarnaie intr una. Simt ca o iau razna. In tote aceste 3 luni am luat din abundenta antibiotice si pastile pentru gripa. Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc frumos.O seara placuta.

2 răspunsuri

- 1 Aug 2016 11:58

Buna ziua ,
Din ce relatati este o discrepanta intre ceea ce simtiti si rezultatele investigatiilor ! In aceste cazuri e bine sa nu neglijam nici aspectul organic cat si cel psihologic , respectiv va recomand consult la pneumolog eventual si ORL . In cazul in care si pneumologul / ORL istul , va spun ca nu este o boala organica atunci poate e bine sa faceti si o consiliere psihologica . Nu de putine ori stressul accentueaza mult simptomele fizice .

- 1 Aug 2016 12:51

Am facut si control pneumolog,inima, Orl, si nu am nimik...ideea este ca simt si o durere la piept care imi ingreuneaza mult respiratia.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde