Regurcitare de valva

Claudia in 3 Sep 2014 19:09 Categorie Boli ale sistemului respirator

Buna ziua! Am 18 ani si de aproximativ 1 an am inceput sa respir greu,am senzatii de sufocare,iar noaptea somnul imi e tulburat din cauza ca nu reusesc sa respir, ma trezesc si ma ridic ca sa pot respira.Am consultat un medic cardiolog,am facut un EKG,Ecocord si alte investigatii la inima,iar medicul mi-a spus ca am o mica regurgitare la nivelul valvelor,explicandu-mi ca nu se inchid valvele complet si ca majoritatea persoanelor prezinta aceasta disfunctie si ca nu este absolut nicio problema si pot sta linistita. Simpotemel sunt din cauza oboselii,a stresului..atat mi-a spus si m-a trimis acasa. Mi-a recomandat sa iau magnerot,dar mentionez ca nu am luat,bazandu-ma pe spusele doamnei doctor,cum ca nu e vreun fel de problema si ca "sunt perfect sanatoasa".
Eu in continuare am aceste simptome.E ceva grav?
Multumesc!

2 răspunsuri

- 3 Sep 2014 21:54

Buna ziua,
Daca se poate va rog sa trimiteti poze cu investigatiile efectuate ( EkG, rezultat ecografie)pe adresa diana.enachescu@consultadoctorul.ro

- 7 Sep 2014 19:26

Buna ziua,
Am primit investigatiile efectuate si conform acestora nu exista absolut nicio problema cardiaca, in afara de regurgitarea respectiva care nu pune probleme grave. Va recomand sa va adresati si unui medic pneumolog pentru a exclude o patologie respiratorie, iar daca nu este exclusa si aceasta cauza atunci mai ramane doar o eventuala criza de anxietate - atacuri de panica.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde