Raceala de sezon?

ani_beita in 27 Oct 2014 13:21 Categorie Boli ale sistemului respirator

Buna ziua. A venit toamna!
Eu o resimt ca o persoana mai sensibila decat ceilalti, cei drept trec printr-o perioada foarte stresanta. Ma gandesc ca ar ajuta sa iau capsule de orz verde, asta mai ales pentru ochii mei super solicitati. SI daca tot am facut rost de macese incep sa beau si cate o cana din decoctul de macese cu tot cu pulpa, dat prin strecuratoare foarte fina. Lume racita in jur, vreme schimbatoare...si gata o raceala pe care o tratez cu supa de pui, ghimbir, turmeric, ceai verde, de cimbru...odihna. Pare ca trece. Dupa o saptamana am o deplasare, afara vreme frumoasa eu scot geaca si merg in pulover. A doua zi raceala puternica ma trimite la medic: eficef, eurespal, linex, acc - 8 zile. Gresesc ceva in combinatia mea de ceaiuri si condimente? Mi s-a parut ca totul s-a dceclansat odata cu ceaiul de macese. Multumesc pentru traspuns.

5 răspunsuri

- 27 Oct 2014 16:57

Buna ziua,
Nu gresiti cu absolut nimic. Cel mai probabil a fost o coincidenta faptul ca raceala a coincis cu utilizarea ceaiului de macese. Cu siguranta infectia era cu prezenta cu mult timp inainte sa incepeti a bea ceai de macese. Puteti sa consumati pentru a imbunatati imunitatea catina + miere + lamaie + propolis.
Reteta preparat imunitate (sept - martie ) - 250gr catina. + miere de salcam 250ml. + lamaie 250gr. (rasa pe razatoare cu totul) + tinctura de propolis 10ml. Se lasa la macerat 24 de ore, apoi se pun in borcane ermetic inchise. Se admnistreaza cate 10-15 ml/zi.

- 6 Noi 2014 13:04

Buna ziua.
In primul rand multumesc pentru raspuns.
As mai avea totusi ceva de intrebat: pot adauga si tinctura de afine la combinatia pentru imunitate?

- 6 Noi 2014 16:21

Buna ziua, 
Puteti adauga orice fel de tinctura in amestecul pentru imunitate.

- 12 Ian 2015 12:54

Din pacate nu am reusit sa fac rost decat de catina praf, de la Plafar. Pun tot 250 gr?
 

- 12 Ian 2015 22:01

In unele supermarketuri se gaseste la congelate. Da, puteti sa puneti aceeasi cantitate.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde