Probleme la urechea dreapta

Andreea-Alina in 1 Mai 2016 20:33 Categorie ORL

Buna ziua. De un an si opt luni sufar de dureri ingrozitoare la urechea dreapta. Nu stiu daca este o coincidenta sau nu, insa durerile au aparut in urma unei operatii de deviatie de sept. Eu observ un chist mic la urechea dreapta care isi mareste uneori diametrul si se inroseste. Durerea ingrozitoare apare atunci cand dorm pe partea dreapta(deci, nu exista o noapte in care sa nu simt durere) dar uneori ma doare si ziua, mai ales cand este foarte frig afara. Mentionez faptul ca am fost la 4 medici pana in acest moment dar nici unul nu a ajuns la o concluzie, eu ramanand in aceasta suferinta continua. Doi dintre medicii la care am fost au spus ca exista un chist de dimensiune mica dar nu mi-au spus ce ar trebui sa fac iar ceilalti doi nu au observat existenta acestui chist, crezand ca poate ar fi ceva neurologic. As vrea sa stiu daca exista vre-un examen la care pot fi supusa pentru a dovedi existenta chistului si totusi, ce ar trebui sa fac, avand in vedere ca nu mai rezist.

3 răspunsuri

- 3 Mai 2016 9:57

Buna ziua ,
Va recomand sa incercati la un serviciu ORL  a unui Spital Universitar din zona dv : Bucuresti , Cluj , Iasi , Timisoara .
Mergeti cu tot dosarul dv medical si toate opiniile medicilor care v -au examinat.

- 3 Mai 2016 19:22

Va multumesc pentru raspuns, insa, puteti sa-mi spuneti daca exista un examen radiologic special pentru ureche( cum ar fi o radiografie sau altceva?)?

- 4 Mai 2016 8:11

Buna ziua , 
E greu sa fac o presupunere pe ceea ce relatati . S-ar putea ca investigatiile sa genereze costuri . 
Ce va recomand : daca cei patru medici care v -au examinat sunt ORL isti , in cazul acesta , faceti un consult la neurologie si s -ar putea face recomandarea ptr. o investigatie " high tech ". Aceasta decide insa numai medicul care va va  examina. 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde