Probleme in zona pe**sului.

mario in 29 Oct 2014 12:55 Categorie Boli genitale masculine

Buna ziua,

De 2-3 luni am o problema in zona genitala, la pe**s. Simptomele sunt mixte. Uneori este vorba de anumite pete rosii, alteori de bubite mici rosii, alteori de ambele in acelasi moment. Sunt perioade cand semnele dispar aproape in totalitate, dar revin dupa o perioada. Ele se accentueaza dupa orice act se*ual (oral, vag**a, handjob)..iar dupa cateva ore se amelioreaza. Uneori resimt un disconfort in zona genitala sub forma de mancarimi sau mici înțepături, dar in 80-90% din timp nu simt nici un fel de disconfort. Tin sa mentionez ca am o iubita cu care sunt împreună de 1 an. Dupa ce am sesizat probleme acestea, am mai facut se* cu o alta persoana, iar aceasta nu s-a plans de nici un fel de probleme dupa actul se*uala.

Imi puteti recomanda un tratament pentru simptomele mai sus descrise?
In cazul in care considerati ca este necesara consultarea unui doctor, de ce specialitate ar trebui sa fie? Dermatolog sau Urolog?

Va multumesc pentru ajutor!

1 răspuns

- 29 Oct 2014 23:12

Buna ziua,
Este posibil sa fie o infectie cu o ciupercuta care se numeste candida albicans ( balanita candidozica). Pentru confirmarea diagnosticului trebuie sa va adresati unui medic specialist fie urolog sau dermatolog. Tratamentul de obicei consta in administrarea orala de Fluconazol 150 mg 1 singura pastila, iar local se aplica o crema ( ex Clotrimazol)

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde