Probleme de respirtie

bodo1991bodo in 5 Noi 2016 1:05 Categorie Boli ale sistemului respirator

Buna ... Am 25 de ani si de vreo 2 luni aproape 3 am o problema la sistemul respirator. Cand respir simt un zgomot ciudat in spate , si cand stau intins si cand fac miscare ,,dar am impresia ca atunci cand simt acel zgomot mi se pare ca e dintr-un anumit punct de langa coloana vertebrala.. Si in cele mai multe cazuri simt o presiune uriasa pe coloana ,,, ma dor si coastele si cutia toracica.
Am facut ultima radiografie pulmonara acum vreo 5 luni de zile iar medicul mi-a spus ca nu am nimic la plamani si mi-a dat pentru linistea mea un tratament cu milgama si apoi cu nospa ....
Acum nu stiu ce sa fac , , mi se scurteaza respiratia si parca nu asimilez suficient aer in plamani ,,,, iar presiunea in spate si pe colana e din ce in ce mai intensa ,,, ... Am si slabit , ma dor toate oasele,incheieturile de la maini si picioare , chiar si degetele , si acum a inceput sa ma doara si sub coaste , in special in partea dreapta .. .Va rog un sfat ceva ,,, Mentionez ca acum nu pot merge la un control ... Sunt stresat, stare ciudata , ma gandesc numai la ce e mai rau,... Va rog frumos un sfat ... Multumesc !!!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde