probleme cu stomacul – gaze urat mirositoare

Georgi in 9 Dec 2014 22:31 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Buna ziua! Am 19 ani si de ceva timp am probleme cu stomacul. In ulimul timp am inceput sa am foarte multe gaze urat mirositoare, cateodata imi simt stomacul agitat, adica bolboroseste, si am probleme cu eliminarea scaunului, deoarece nu-l pot elimina pe tot odata, fiind necesara vizitarea toaletei de mai multe ori pe zi, iar in cazul in care nu pot ajunge la toaleta ma doare stomacul ingrozitor. Inainte de a elimina scaunul, deasemenea elimin mai intai gaze. Ce as putea sa fac pentru a scapa de acesta problema?

2 răspunsuri

- 9 Dec 2014 22:52

Am uitat sa mentiomez ca scaunul este sub forma de diaree, pentru care am luat lopengen care rezolva problema diareei, dar nu si a gazelor, pe un interval de timp scurt. Mentionez ca il luam o zi o pastila sau doua. Si deasemenea prezenta inconfortului in momentele in care nu merg la toaleta, adica imi simp colonul ca si cum ar fi plin, sau csa simt nevoia de a merge la toaleta si sa nu pot elimina scaunul.

- 10 Dec 2014 0:25

Buna ziua,
Va recomand sa va adresati unui medic gastroenterolog pentru un consult si mai multe investigatii. Este posibil sa va confruntati cu o gastrita cu Helicobacter Pylori ( o infectie la stomac) si/sau un sindrom de intestin iritabil. In urma investigatiilor se va stabili cauza acestor simptome si veti primi un tratament corespunzator.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde