Probleme cu odihna/energia

Gabi in 3 Iul 2014 18:09 Categorie Diverse

Buna ziua,

De cateva luni am probleme cu somnul.Ori adorm foarte greu si putin ..ori nu dorm deloc.Iar pe timpul zilei ma simt fara vlaga si energie in cea mai mare parte a zilei.Important de mentionat este ca eu nu prea beau apa ..mai deloc..poate un pahar,doua pe saptamana.Am 26 de ani si activitati constante care ar trebui sa ma oboseasca.Lucrez foarte mult in fata laptopului.
Ce imi puteti recomanda ? In afara faptului ca ar trebui sa incep sa beau apa probabil..

Multumesc anticipat

5 răspunsuri

- 3 Iul 2014 21:28

1-2 pahare de apa/ saptamana este totusi extrem de putina apa. Apa din celulele Dvs. in aceste conditii este asemanatoare cu apa clocita. Exista apa in celula, dar nu poate fi folosita. In mod normal ar trebui sa beti cam 6-8 pahare de apa/zi de preferat in prima parte a zilei.
Pentru problemele legate de somn pentru inceput incercati preparate din plante precum Biern Dormir cu Melatonina sau Bien Dormir cu valeriana, iar seara la culcare o cana de ceai Somn linistit de la Fares. In cazul in care aveti o viata sedentara, atunci ar fi recomandat sa schimbati si acest aspect.
Avand in vedere ca lucrati foarte mult in fata calculatorului ar fi indicat ca din ora in ora sa faceti o pauza in care sa va ridicati, sa faceti cateva miscari simple si obligatoriu exercitii pentru ochi.
Daca treceti printr-o perioada mai stresanta si aceasta ar putea fi o cauza a tulburarilor de somn atunci in timpul zilei puteti lua Bien Plus + Magne B6.
In cazul in care nu aveti o ameliorare atunci trebuie sa consultati un medic psihiatru care va poate recomanda un tratament medicamentos.
 

- 3 Iul 2014 21:43

Multumesc pentru raspuns.Da , trec printr-o perioada mai stresanta , depresiva chiar.Dar nu prea sunt adeptul medicamentelor cu exceptia cazurilor extreme ..de genul durerii de masea ..sau ceva ce nu trece fara sa iau nimic.Apa pot sa incep sa beau.E vreo problema daca beau minerala ? Si vitaminele acelea Magne B6 , si Bien Plus (n-am auzit pana acum de cele din urma ) isi fac efectul pe orice tip de organism ? Eu sunt foarte slab pentru varsta si inaltimea mea.Am in jur de 57 de kg ..si 1,86M.

- 3 Iul 2014 21:50

Bien Dormir produce starea de relaxare necesara instalarii somnului, imbunatateste calitatea acestuia, asigurand functionarea organismului in conditii optime. Este un preparat pe baza de plante care au rolul de a relaxa organismul (valeriana, musetel, passiflora si melatonina care este implicata in producerea starii de somn).
Bien Plus (sunatoare, melisa, passiflora si valeriana) la fel este din plante si este recomandat in stari de stres, anxietate, neliniste si iritabilitate, depresie usoara, emotii, stari de tensiune sau epuizare nervoasa.
Nu exista contraindicatii si nu au efecte adverse cum se intampla in medicamentele recomandate pentru somn.
Daca nu aveti probleme cu litiaza renala atunci puteti sa consumati orice fel de apa.

- 3 Iul 2014 21:56

Le voi incerca , multumesc mult.Litiaza renala nu stiu ce este ..dar am probleme cu fierea.Gastrita mai exact.

- 3 Iul 2014 21:59

Litiaza renala inseamna pietre la rinichi. Daca aveti probleme cu fierea atunci aceasta poate fi una din cauzele de oboseala.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde