Probleme cu menstruatia

CookieMonster99 in 6 Feb 2016 20:52 Categorie Ciclu menstrual

Buna ziua!Menstruatia mea era regulata,cateodata aveam mici intarzieri ,dar niciodata mai mult de o saptamana.De cateva luni de zile imi tot intarzie,dar acum mi-a intarziat o luna si asta nu s-a intamplat niciodata.Fac si se* neprotejat,dar nu am ramas niciodata insarcinata.Am facut teste de sarcina si au iesit negative si nu am niciun simptom,doar ca in ultima perioada m-am ingrasat vreo 4 kilograme si de obicei sunt cam trista.Mentionez ca m-am ingrasat ,deoarece am probleme cu mancarea (mananc cam mult si nu fac sport).Voi merge la un ginecolog,dar voiam sa mai cer o parere.Ce credeti ca ar putea fi?

1 răspuns

- 8 Feb 2016 11:00

Buna ziua , 
Testele de sarcină din momentul de față sunt foarte sensibile și specifice, așa încât este puțin probabil ca rezultatul să fie eronat, într-o direcție sau alta.Testul de sarcină din urină devine pozitiv cam în momentul în care ar fi trebuit să vină o nouă menstruație, deci la două săptămâni de la concepție sau 4 săptămâni de la ultima menstruație.
In cazul in care testul de sarcina e negativ cel mai probabil e o tulburare endocrina . Ea poate fi investigata la ginecolog .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde