Probleme

filaret in 24 Apr 2015 1:50 Categorie Boli ale sistemului respirator

Salut.De o luna tot tusesc in continu.Am inceput sa iau baraka,robitussin si eurespal pastile si mi-a trecut acea tusa puternica.Dar si acuma tot tusesc dar nu asa de tare.Mai rau tusesc cand trag aer adanc in plamani .Alte simptome ar fii:Durere rinichi.Dar doar cateodata.Chiar acuma ma doare.Dar nu ma doare daca stau pe loc si doar daca ma misc.Alt ceva ar mai fii ca ma cam inteapa pieptu cam prin zonal plamaniilor.Cam atata.

5 răspunsuri

- 24 Apr 2015 1:53

Am uitat sa scriu.Am 16ani.Si fumez.

- 24 Apr 2015 12:11

Buna ziua,
Ar fi indicat sa va adresati medicului de familie pentru un consult si investigatii suplimentare (radiografie toracica) deoarece este posibil sa va confruntati cu o infectie respiratorie care din cauza faptului ca nu a fost tratata corespunzator atunci tusea persista. Daca este cazul atunci ar trebui sa consultati un medic pneumolog pentru a exclude o infectie pulmonara cronica (de lunga durata) precum tuberculoza.

- 24 Apr 2015 13:00

Trebuie sa ma las de fumat?Sa mai raresc din ele sau sa ma las de tot? Multumesc.
 

- 24 Apr 2015 13:03

Avand in vedere ca ati facut o raceala destul de puternica la o varsta tanara, ar fi indicat sa renuntati la fumat deoarece in mod sigur acesta a favorizat infectia pulmonara.

- 24 Apr 2015 21:31

Si am uitat sa mentionez fiindca am fost obosit ma doare si gatul.Apropo o sa ma duc luni sa imi fac o radiografie toracica.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde