Prevenirea unor probleme neurologice

CatalinAr in 18 Apr 2016 12:20 Categorie Neurologie

Am o intrebare mai delicata pentru dumneavoastra. As vrea sa ma ajutati sa gasesc un raspuns obiectiv, dincolo de implicatiile morale ale chestiunii. Tinand cont ca am fost operat de malformatie arterio-cerebrala post-traumatica in 1998, la varsta de 9 ani, si ca de atunci am fost la toate analizele periodice la Bucuresti si s-a observat o remediere clara a starii mele de sanatate, si de asemenea tinand cont ca duc o viata activa si sanatoasa, fizic si mintal deopotriva, de ce contraindicatii ar trebui sa tin cont daca as vrea sa consum acid lisergic dietilamid?

2 răspunsuri

- 18 Apr 2016 14:43

Buna ziua ,
In primul rand in 2016 acid lisergic dietilamid nu mai e un medicament ! A fost in anii '50 ptr. o scurta perioada , dupa care cum bine stiti este o substanta interzisa cu consecinte legale , morale, sociale si medicale devastatoare .
Asadar ca o concluzie : acid lisergic dietilamid nu e aspirina !
Vestea proasta e,  ca din o singura tb de aspirina se poate muri ! Credeti -ma !
Va rog , concluziile va apartin .
 

- 19 Apr 2016 12:48

As vrea sa-l iau ca pe un drog, si implicatiile legale si morale mi le asum. Sunt niste studii recente care arata cum LSD-ul ar putea, prin capacitatea sa de a stimula concomitent toate ariile corticale, sa vindece dementa si Alzheimerul. In ce ma priveste, as vrea sa faca ceva in privinta depresiilor mele, si as fi curios ce anume poate scoate din mine, intr-un mediu controlat(cu prieteni in preajma, fara pericole precum inaltimi, obiecte ascutite) un astfel de drog. Eram curios daca ar fi o contraindicatie privind operatia mea pe creier, cum exista la pacientii de epilepsie, de pilda, contraindicatia de a folosi canabis.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde