Pot ramane insarcinata daca mi-a venit ciclul?

didi593 in 1 Noi 2014 12:00 Categorie Viata sexuala

Am si eu o nelamurire. Am 17 ani si de curand mi-am inceput viata se*uala. Am facut-o, o data, cu iubitul meu, insa neprotejat. Partea interesanta vine abia acum: el nu a eja**lat intravag**al. Imi e insa teama de acel lichid preeja**lator, iar din acest motiv am luat o "pastila de urgenta" (Escapelle) la nici jumatate de ora dupa contact. Mentionez ca toate acestea s-au intamplat pe data de 26.10, iar menstruatia mi s-a terminat in 07.10 (am o menstruatie regulata, cu o intarziere de max 1-2 zile)
De ceva timp imi urmaresc perioada in care trebuie sa-mi vina menstruatia cu ajutorul unei aplicatii pe telefon (P Tracker), iar dupa acesta in 01.11 era programata urmatoarea, fix astazi. Si de dimineata am avut placuta surpriza sa constat ca imi venise. Aseara, (in 31.10) am mai avut un contact se*ual, de data aceasta, protejat.
Mai exista o oarecare posibilitate sa fiu insarcinata chiar daca mi-a venit menstruatia?

2 răspunsuri

- 1 Noi 2014 18:31

Buna ziua,
In principiu avand in vedere ca medicatia de urgenta a fost administrata corect atunci nu este cazul de o sarcina. Pentru siguranta, chiar daca menstruatia a venit, ar fi indicat sa efectuati un test de sarcina  la 3-4 saptamani de la contactul sexual.
Pe viitor va recomand sa nu mai aveti contacte sexuale neprotejate.

- 2 Noi 2014 17:12

Multumesc frumos pentru raspuns!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde