Postinor 2 Sanse de sarcina

maria208 in 9 Iun 2016 18:50 Categorie Contraceptie

Buna ziua!

La inceputul lunii mai am fost nevoita sa apelez la Escapelle. Totul a decurs normal, fara complicatii iar pe 12 mai mi-a venit ciclul care a durat 6 zile.
Din pacate, pe 28 mai, nu ne-am dat seama decat prea tarziu ca prezervativul se rupsese si, pentru ca eja**larea a avut loc, am fost nevoita sa iau iar pastila de a doua zi (desi sunt constienta de posibilele riscuri pe care le presupune). Dupa 7 ore de la contact, pe data de 29 am luat Postinor 2 (administrat conform indicatiilor de prospect). Dupa 3 zile de la administrare am avut o scurgere maronie inchisa la culoare care nu a persistat si in zilele urmatoare iar de atunci nimic.
Tin sa mentionez ca ciclul meu este foarte neregulat, aplicatia care mi tine istoricul menstruatiilor calculand ca ar fi trebuit sa mi vina pe 1 iunie SAU ca urmeaza sa mi vina pe 18 iunie. Din aceasta cauza nu sunt sigura daca eram in perioada fertila sau nu la momentul contactului se*ual si presupun ca oricum aveam ciclul dereglat din cauza pastilei administrate la inceputul lui mai (Escapelle).
Voi mai astepta pana pe 19 iunie pentru a face testul de sarcina ca sa treaca macar 3 spt de la contact dar sunt nelinistita si curioasa: care sunt sansele sa fi ramas insarcinata avand in vedere ca am avut acea reactie specifica la pastila?

1 răspuns

- 13 Iun 2016 12:54

Buna ziua , 
Testul de sarcina se pozitiveaza cel mai devreme dupa 2 saptamini de la contact . 
Daca doriti informatii suplimentare faceti un consult ginecologic. 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde