Simptome sarcina

AlinaR in 6 Noi 2015 13:44 Categorie Ciclu menstrual

Buna ziua!
De cateva zile am dureri menstruale puternice, dar fara menstra, care a intarziat deja 2 saptamani. Cu doua saptamani inainte de data la care trebuia sa vina, am avut o scurgere de culoare inchisa, care a aparut in urma unui contact se*ual. De asemenea am si dureri de sani, ma simt ametita si am si racit jos, M-am mutat de curand in Franta si mi s.a mai intamplat sa imi intarziem probabil din cauza stresului de acomodare. De data asta ma sperie durerile de burta care dureaza de ceva timp si tot nu am menstra. Este posibila o sarcina sau este doar pms?
Va multumesc!

2 răspunsuri

- 6 Noi 2015 13:47

Am uitat sa mentionez ca am diabet insulinodependent.

- 6 Noi 2015 14:59

O dereglare a ciclului menstrual la o femie fertila se poate datora : stresului , dereglarilor hormonale sau unei sarcini .
Un banal test de sarcina poate infirma sau confirma prezenta sarcini .
 "Testul de sarcină din urină devine pozitiv cam în momentul în care ar fi trebuit să vină o nouă menstruație, deci la două săptămâni de la concepție sau 4 săptămâni de la ultima menstruație, uneori chiar și mai devreme. Testele de sarcină din momentul de față sunt foarte sensibile și specifice, așa încât este puțin probabil ca rezultatul să fie eronat, într-o direcție sau alta. " 
Când testul de sarcină este negativ cel mai probabil diagnostic este o dereglare hormonala sau stresul.
Consultul ginecologic poate lamuri problema .

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde