Piele iritata pe**s

u_mad_broo in 6 Apr 2015 17:35 Categorie Afectiuni ale pielii

Buna ziua. Am 23 de ani. Problema mea este urmatoarea : in urma cu aproximativ 3-4 saptamanii mi-a aparut in zona genitala o iritatie sub forma unor cojite infipte in piele care imi provocau mancarimi. Daca curatam zona de acele cojite, pielea ramanea rosie si lucioasa secretand un lichid incolor si inodor, urmata ulterior de usturimi. In timp iritatia s-a extins pe pielea pe**sului si ma jeneaza foarte rau. Tin sa mentionez ca nu am avut contacte se*uale neprotejate in ultima vreme si ca am incercat sa tratez cu Cicatrizin, apoi cu Biazol , dar fara niciun rezultate. V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea recomanda un tratament si sa imi spuneti la ce medic ar trebui sa ma prezint pentru o consulatatie (dermatolog,urolog?!). Multumesc foarte mult.

2 răspunsuri

- 6 Apr 2015 21:33

Buna ziua,
Conform descrierii este posibil sa va confruntati cu o balanita candidozica. Tratamentul de obicei consta in administrarea unui comprimat oral de Fluconazol si local crema de Clotrimazol. Pentru confirmarea diagnosticului si tratament corespunzator trebuie sa va adresati unui medic dermatolog.

- 9 Apr 2015 2:21

Multumsc frumos pentru timpul acordat. As mai indrazni sa va mai pun o intrebare. Cate zile ar trebui sa urmez tratamentul prescris de dvs. cu Fluconazol? Si inca ceva, ce imi recomandati ca unguent/crema? LOMEXIN , CLOTRIMAZOL , BIAZOL , CANESTEN ETC? Multumesc inca o data ! 
 
O zi frumoasa va doresc. 
Sarbatori fericit!
Ciprian

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde