pe**s umflat

Sihako in 16 Iun 2014 17:52 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Buna, acum doua zile am avut un contact se*ual cu prietena si am fortat pe**su mai tare si imediat dupa a aparut o unflatura mai jos de cap, iar acum sa invinetit (mov) si se raspandeste incet incet, , nu doare, ustura, nimica, ce este??, sa fie ruptura de corpi cavernosi. Se datoreaza faptului ca nu am fost atent si am impins prea tare, fara ca prietena sa fie suficient lubrifiata va-si fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta cu un sfat.Va multumesc!!

1 răspuns

- 16 Iun 2014 19:06

Cel mai probabil datorita traumatismului local s-a produs o echimoza (vanataie) sau un hematom (acumulare de sange) care cu timpul se va resoarbe. Tratamentul este local cu un unguent pe baza de heparina si cu gheata. Insa daca nu exista o evolutie favorabila trebuie sa consulti de urgenta un medic urolog.
In ruptura de corpi cavernosi se aude zgomotul specific ruperii si sunt prezente urmatoarele simptome: pierderea imediata a erectiei insotita de o durere intensa, vanatai, hematoame, penisul capata aspecul de saxofon si eventual se produc sangerari la nivelul uretrei.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde