pe**s foarte mic

123456 in 3 Sep 2014 23:13

Cu un pe**s de doar 13 cm poti dezvirgina o femeie, poti sa-i produci orgasm cu aceasta marime? Am ajuns ca cred ca nu voi avea niciodata o relatie serioasa/casnicie din cauza asta. Simt ca sunt in depresie, aproape ca imi vine sa plang din cauza asta. Stiu ca unele femei spun ca nu conteaza dar realitatea e alta: conteaza, conteaza prea mult din ce citesc pe forumuri. Am auzit ca tehnica ori preludiul sunt importante dar actul se*ual se face cu pe**sul pana la urma. Ce pot sa fac? Metode de marit nu prea exista si nici eficiente nu sunt ori sunt exagerat de scumpe. E posibil sa raman singur tot restul vietii?

1 răspuns

- 4 Sep 2014 0:40

Conform unor studii dimensiunea penisului in Europa este intre 11 si 16 cm, media fiind de 13-14 cm.  Avand in vedere aceasta valoare considerata medie pentru Europa, ce este peste 14 cm este considerat a fi un penis mare. In aceste conditii Dvs. va incadrati in valoarea medie si in consecinta puteti avea o viata mai mult ca normala din toate punctele de vedere.
Pentru a mai castiga cativa cm in plus, daca sunteti supraponderal prin scaderea in greutate se reduce grasimea de la baza penisului si se mai mareste penisul cu cativa centimetri.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde