Pastile cu colagen și acid hialuronic?

Diana.eu24 in 27 Aug 2014 22:52

Buna seara....Ce pastile îmi puteți recomanda cu acid hialuronic și colagen.Am 27 de ani .Va mulțumesc mult

3 răspunsuri

- 27 Aug 2014 23:39

Buna seara,
Pentru ce afectiune doriti sa folositi pastilele cu acid hialuronic si colagen?

- 28 Aug 2014 0:05

Pentru înfrumusețarea pielii dar și pentru încheieturi.

- 28 Aug 2014 0:44

Pentru articulatii acidul hialuronic se administreaza de obicei injectabil sub forma de inflitratii in afectarea artrozica a articulatiilor.
Pentru sanatatea articulatiilor se folosesc in general preparate pe baza de glucozamina, condroitina si acid hialuronic precum GLUCOSAMINE CHONDROITIN HYALURONIC ACID (Secom), Articlar ( Glucozamina, Condroitina, Boswellia serrata, Gheara-diavolului), Artrostop (glucozamin sulfat, condroitin sulfat si Boswellin, precum si complexul unic ExPur, ce are in compozitie colagen tip II si vitamina C).
Pentru piele se pot folosi: pe baza de acid hialuronic - Viaderm Skin Beauty capsule, Liftactiv Retinol - Vichy HA crema, Eucerin Hyaluron Filler, Gerovital H3 Evolution - Fiole cu Acid Hialuronic, Colagen cu Acid Hialuronic, capsule, Casa Herba.
Pe baza de colagen in cabinetele de dermatocosmetica se foloseste Dermapen. Aceste este un tratament dermato-estetic de inductie a formarii colagenului realizata prin inteparea repetata cu ace foarte fine si scurte (Dermapen). 
Pe baza de acid hialuronic medicul dermatolog va poate face un tratament cu Jalupro ( o combinatie de aminoacizi + acid hialuronic).
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde