Pastila de a 2-a zi

Coman Mariana in 6 Feb 2015 14:35 Categorie Viata sexuala

Buna !
As avea si eu o intrebare ,am avut un contact se*ual cu prietenul meu , desigur ne-am protejat dar fara sa ne dam seama s-a rupt prezervativul . Imediat urmatoarea zi dupa 24 de ore am luat pastila de a 2-a zi . Menstruatia trebuia sa imi vina in urma cu doua zile ,desi intarzie . Din cate am citit deregleaza data. Normal dupa cat timp ar trebuii sa vina dupa luarea pastilei ? Sau este nevoie sa decurg la alte etape ?

3 răspunsuri

- 6 Feb 2015 19:22

Buna ziua,
Contraceptia de urgenta determina un dezechilibru hormonal si nu se poate sti cu siguranta data urmatoarei menstruatii. Pentru a avea confirmarea ca o eventuala sarcina nedorita a fost prevenita ar fi indicat sa efectuati un test de sarcina la 3-4 saptamani de la acest incident.

- 7 Feb 2015 11:26

Mi.au aparut slabe sangerari de culoare mai inchisa mai exact pete ,acuma pe dimineata la fel ..dar a venit mai mult lichid si am in continuare, posibil sa fie de la pastila ? sau cum mi-a intarziat menstruatia a aparut doar acuma si este mai inceata..  ? Va multumesc mult .
 

- 7 Feb 2015 14:35

Dupa administrarea contraceptiei de urgenta poate aparea "spotting-ul" o secretie avand aspectul descris de Dvs. Acesta este un efect advers al pastilei determinat de dezechilibrul hormonal pe care il produce contraceptia de urgenta. De asemenea mai pot aparea sangerari, acestea fiind tot un efect advers.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde