Anestezie pentru operatie osteocondrom femur stang

yonelwiner in 14 Sep 2014 17:19 Categorie Ortopedie

Buna ziua ! Pentru o operatie de osteocondrom femur stang, care anestezie e mai indicata? Mie imi este frica de cea in coloana, avand una facuta odata cu operatia de apendicita si m.am simtit rau de la ea. As putea ajunge la un sfat cu chirurgul pentru o anestezie generala? Va multumesc!

9 răspunsuri

- 15 Sep 2014 0:30

Buna ziua,
Pentru o astfel de interventie chirurgicala anestezia in mod sigur va fi generala, insa senzatia de rau pe care ati avut-o dupa operatie a fost probabil din cauza anestezicelor folosite si nu din cauza tipului de anestezie. Este posibil sa va simtiti rau si in cazul anesteziei generale.

- 15 Sep 2014 11:11

Buna ziua. Asa credeam si eu, dar tocmai ce m.am internat, doctorul a spus ca voi face rahianestezie, deja mi.a stricat ziua, stiind durerile de cap care le.am avut la operatia de apendicita. Acum, nu prea mai am de ales, oricum doamna doctor, va multumesc!

- 16 Sep 2014 14:00

Am revenit, gata cu operatia! Problema e ca m.am qgitat un pic la anestezie si prima doza a fost improscata inapoi, si a mai facut una ? Se poate intampla ceva rau ? Multumesc mult !

- 17 Sep 2014 15:59

Sarutmana din nou ! Astazi, am inceput sa fac primii pasi dupa operatie, foarte durerosi dar i.am facut. Acum sunt acasa, medicul spunand ca operatia a fost excelent tolerata. Problema mea, nai ipohondric de fel, este ca mi.e frica de reaparitie sau mai rau de malignizare. Am cititit ca au fost cazuri si acum parca imi pare rau de operatie. Scheletul era matur, la 19 ani zic eu dar totusi mi.e frica. Doctorul a zis ca nu reapare dar daca reapare si mai si malignizeaza e rau. Multumesc din suflet pentru sustinere si raspunsuri!

- 17 Sep 2014 19:02

Osteocondromul este una dintre cele mai frecvente tumori osoase si este o formatiune tumorala benigna ( nu este canceroasa). Este un fel de crestere in exces a osului. Daca este indepartat complet atunci va puteti considera vindecat. Riscul de a se transforma intr-o tumora mailgna este foarte redus. 

- 17 Sep 2014 19:32

Va multumesc din suflet doamna doctor ! Imi pare bine ca exista in Romania un astfel de loc si astfel de oameni unde /cu, care poti discuta probleme, poate mai degajat decat fata in fata cu doctorul. O seara cat mai buna va doresc !

- 17 Sep 2014 20:30

Cu placere! Ma bucur ca v-am putut fi de ajutor! Multa sanatate in continuare si insanatosire grabnica!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde