oare?

pirlog daniela in 6 Mai 2015 11:02 Categorie Boli ale sistemului respirator

Buna ziua rog a.mi spune daca este ceva meinneregula.Prietenul meu vu varsta de23ani acuza niste dureri in zona pieptului si capului atunci cand se supara foarte tare ajunge si intr.o stare de nu mai poate vorbi .respirand si foarte greu....nu vrea sa consulte medic.spune.timi dak e ceva urgent sau de la ce se intampla .tensiunea crescuta?...incerc sa.l feresc de suparari....dar tot nu.mi place chestia asta .m.ar ajuta ff mult un raspuns .O zi buna Va multumesk!!

1 răspuns

- 6 Mai 2015 11:38

Buna ziua,
Conform descrierii este posibil sa se confrunte cu niste atacuri de panica. Ar trebui sa se adreseze unui medic cardiolog pentru a exclude o afectiune cardiaca si apoi unui medic endocrinolog pentru a determina daca aceste simptome sunt in contextul unei hiperfunctii tiroidiene (hipertiroidie). Daca toate investigatiile sunt in regula atunci trebuie sa se adreseze unui medic psihiatru pentru un consult si tratament corespunzator.
Pentru moment poate sa ia suplimente pe baza de magneziu (Magne B6, Magnerot) si preparate care sa il linisteasca precum Bien Plus, Sedivitax, Extravalerianic.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde